Maatwerk 


is persoonlijk advies

20 jaar garantie!

Geen vraagtekens over extra kosten in de toekomst of de juiste werking van uw systeem?Wij nemen uw zorg weg en geven u garanties!

20 jaar garantie!

20 jaar … productgarantie
Wij garanderen fabrieksgarantie op alle producten van uw zonnepanelen installatie. Op de panelen, de bekabeling, de omvormers en natuurlijk het montage systeem!

20 jaar … geen onvoorziene kosten
Alle onderdelen van uw installatie gaan minimaal 20 jaar mee. U komt dus niet na ca. 12 jaar voor de kosten van bijvoorbeeld een omvormer te staan! U weet waar u financieel aan toe bent. 

20 jaar … gratis online monitoring
Via online monitoring wordt uw installatie in de gaten gehouden. Bij uitval of ernstige storing wordt u op de hoogte gebracht en wordt de storing opgelost zodat u zo min mogelijk rendement verliest.

20 jaar … extra power 
Wat het paneel uniek maakt tegen over vele andere zonnepanelen is dat het een veel lager rendement verlies heeft en vermogen garantie van 85% na 25 jaar.
Daarnaast zorgt de Enphase micro-omvormer technologie voor meer kilowatt-uur per dag, maand en jaar, zelfs bij gedeeltelijke schaduw van wolken, bomen, of obstakels.

 
 

Eerlijk en puur!

Eerlijk, 100%. Geen verrassingen door onvoorziene kosten. Zoals het vervangen van uw omvormer na ongeveer 12 jaar. Maar wanneer gaat hij precies kapot? Onvoorziene kosten komen nooit op het juiste moment!

U hoort van iedereen dat ze de beste kwaliteit hebben in huis, maar u komt na een jaar bedrogen uit door de tegenvallende opwekking? Hier bieden wij garanties.
Garanties in het Nederlands, geen Chinese of Engelse vertaling, direct van de fabrikant!

Puur! Jazeker. U weet met wie u zaken doet en dat is direct met ons! Geen tussenpartijen of onduidelijke inkoop partijen welke terugverdien tijden beloven van 4 jaar, wat in de praktijk niet haalbaar is. Geen onbekende installateurs in huis.
Deze werkwijze hanteren wij al van vóór de ‘zonnepanelen-hype’ en met trotst mogen we zeggen dat we de grootste totaal installateur van micro omvormers in de Benelux zijn!
Mocht er toch wat gebeuren dan staan wij als premium dealer bij onze merken sterk en kunnen wij de zaken oplossen zoals u verwacht van een bedrijf met service.

Maatwerk staat voorop!

Kan alles tegenwoordig online? Begint het mogelijke besparen niet bij uw verbruik op uw energierekening? In plaats van direct een online offerte met terugverdientijd van 4 jaar? Als na 5 jaar de opbrengst afloopt van uw systeem en U niet meer 1 op 1 uw opgewekte stroom kan verrekenen? Wat dan…? Dan komen de kleine regeltjes…uit uw online offerte, of het blijft stil… of u krijgt het antwoord dat u nu moet beslissen want het nog nooit zo goedkoop geweest!

Maatwerk advies. Aan de hand van uw energierekening, de verwachte thuissituatie de komende jaren en eventuele vervanging van apparaten door een energiezuinige variant, komt er een basis advies tot stand. Hierbij houden we rekening met uw individuele wensen en zorgen we dat u voorbereid bent voor energieopslag. Doordat WattcoPlus een ‘modulair-systeem’ hanteert met betrekking tot de installatie kunnen wij klein denken, als u een beperkt budget heeft, of groot, als uw budget voor het opwekken van eigen energie maximaal is, en u ook uw auto op wilt laden met uw eigen energie.

 
 

Waarom deze techniek?

Waarom deze techniek? Er gaat veel rendement verloren bij zonnepanelen, omdat er te weinig rekening wordt gehouden met schaduw op de zonnepanelen door bomen, schoorstenen of bijvoorbeeld een dakkapel. De vele bewolkte dagen in Nederland, de koeling van de zonnepanelen en/of de ligging naar de zon. Er wordt veel belooft in 'verkoopland' zonder enige onderbouwing. Er wordt niet gesproken over slijtage van de zonnecellen en/ of stof en vuil op het zonnepaneel welke nadelig kan zijn voor de reflectie/instraling.

De micro omvormer techniek haalt het beste per zonnepaneel naar boven en zorgt dat de zwakste schakel niet het totale rendement beinvloed en dus verzwakt.
Het zonnepaneel heeft een veel lager rendement verlies dan standaard panelen en heeft een vermogen garantie van 85% na 25 jaar!

Meer dan zonnepanelen

U koopt bij ons een zonnepanelen systeem welke verder gaat dan andere systemen. U kunt vanaf 2016 uw energie verbruik, de energie opwekking door de zon en uw accu opslag in 1 dashboard bekijken en sturen. Slim energie management wordt laagdrempelig, maakt u minder afhankelijk van de energiebedrijven en de energie belastingen die door overheid wordt verrekend.

Neem contact met ons op.

U kunt ons bellen op 0174-200 200 mailen naar sales@wattco.nl of vul uw gegevens in: