Service


Voor nu én later

Service!

Hoe ziet het systeem eruit? Wat kunt u allemaal volgen? Wat kunt u verwachten? Niet alleen interessant maar ook leuk!Kijk mee met een van onze klanten en zie het zelf…

Montage service

Montage service

Wij installeren in heel Nederland. Onze monteurs zijn getrainde specialisten die veel ervaring hebben opgedaan met verschillende daken. Ze houden rekening met mismatchingsfactoren van uw zonnepanelen zoals schaduw werking of temperatuur invloeden door uw CV ketel. Maatwerk is zeer belangrijk en zorgt voor een lange levensduur van uw duurzame investering.

Bewaken

Iets verkopen is bij ons niet het eind station. Wij geloven dat monitoren en bewaken het alle belangrijkste zijn voor u en dat doen wij, gratis. Mocht er iets ernstig mis zijn met uw zonnepanelen installatie dan informeren wij u automatisch met een alert email. Na de analyse van destroring nemen wij contact met u op om de storing te bespreken en op te lossen, dat 20 jaar lang!

Bewaken
Later uitbreiden, jazeker!

Later uitbreiden, jazeker!

Wij denken niet groot, maar denken klein. Als u twijfelt of u niet te veel panelen plaatst, omdat uw kinderen in de nabije toekomst de deur uit gaan. Of dat u steeds zuinigere apparaten aanschaft. Is dat bij ons geen probleem. Uw systeem is een modulair systeem dat we later makkelijk uit kunnen breiden. Dit kan al met 1 zonnepaneel per keer.

Gratis monitoring

Wij vinden het belangrijk je slimmer te maken en laten zien hoe leuk het is om je eigen zonnepanelen installatie live te volgen. Vergelijk de verschillende maanden en jaren. Je kunt je eigen systeem overal ter wereld volgen en dit delen met je vrienden en familie.

Wil je echt alles weten over wat temperatuur en/of schaduw doet met betrekking tot rendement en wil je per zonnepaneel analyseren? Dan hebben wij voor u de tool ‘Manager’. Vraag naar de prijzen en de voorwaarden bij onze collega’s.

Gratis monitoring

Neem contact met ons op.

U kunt ons bellen op 0174-200 200 mailen naar sales@wattco.nl of vul uw gegevens in: